Kiryu Akae

Go down

Kiryu Akae

Témanyitás by Akae on Vas. Márc. 18, 2018 12:53 pm

Adatlap
Játékmód típusa: Hardcore
Név: Kiryu Akae
Becenév/Hős név: -
Nem: lány
foglakozás: Diák,
Kor: 14
Osztály-évfolyam/specializáció: 1 G

Kinézet: Fekete a haja, amiben bal oldalt egy kis dísz van. Ezüst színű szemei vannak. Alacsony, éppen 140 cm.

Jellem: Mosolygós, általában vidám, de mikor visszagondol múltjára, arcára kiül a félelem, szomorúság, és a magány.

Quirk: Forge, Képes elemezni a körülötte található anyagokat, és abból közelharci fegyvereket képes alkotni, de minél jobb minőségű anyagból készíti az adott fegyvert annál jobban kifárasztja.

Előtörténet:
14 Éve született egy kicsi falucskában, ahol 4 éves korában ébredt fel benne a képessége. A szülei nagyon büszkék voltak a kislányra hisz az apja képeségét örökölte. Vidáman teltek a napjai sok játék és nevetés, egészen addig míg be nem töltötte a 8 éves kort. Ekkor történt, hogy a falut megtámadta egy bűnöző csoport és lemészárolták a falusiak nagy részét mire a hősök odaértek. Akae maradt egyedül és ő is csak azért élte túl mert a bűnözők vezetője meglátta a benne lévő potenciális fegyvert így magával vitte. Az emlékeit a szüleiről kitörölték ugyan, de az soha nem távozott teljes egészében. Edzették, eleinte más gyerekekkel kellet harcolni, majd az évek telésével egyre jobb, egyre nehezebb ellenfeleket kapott. Ha az adott küzdelmet elvesztette nem kapott enni, így ösztönözték arra hogy egyre jobb legyen. Minden küzdelem más volt, más harc szintér, más ellenfél, más anyagok amiket használni tudott. A bűnöző csoport vezetője elég gyorsan rájött hogyan is működik Akae quirk-je, átlátott rajta hogy csak fizikailag megérinthető anyagból képes fegyvert csinálni, és az anyag minőségétől függően fárad a lány. A kiképzését tehát eköré alakította hogy ki tudja aknázni mi az az anyagminőség, amit a fizikumával jelenleg kibír hozni. A 11. évében már annyira felerősödött hogy már fémekből is képes volt fegyvereket alkotni, ugyan harcolni még nem volt képes vele, hisz az alkotás olyannyira kifárasztotta, hogy képtelen volt utána talpra állni. Eljött a 13. év és Akae már elég ügyes volt ahhoz hogy kiszabák az első feladatát. Kisebb lopásokkal kezdtek, majd ahogy szerezte a tapasztalatot egyre komolyabb feladatokat bíztak a kislányra. Fél év után a csoport vezetője úgy döntött rá bíz Akaera egy nagyon komoly feladatot.
- Akae, új küldetést kaptunk, amit szeretnék ezúttal rád bízni.
Átnyújt a kislánynak egy levelet ami tartalmazza a küldetés leírását. Kinyitja majd elkezdi elolvasni, és gyorsan ráébredt hogy ez a küldetés nem fogható az eddigiekhez. Ez nem piti tolvajlás, ez gyilkosság.
- De... De... én még... én még nem. Erre nem állok készen.
- Készen állsz... ezt nálam jobban senki nem tudja. Bízz bennem.
- És ha nem sikerül?
- Annak pontosan tudod a következményeit. És a lebukás ugyan azzal jár.
- Értettem...
Folyt le a dialógus kettőjük között, majd az ifjú hölgy el is indult az útjára. A célpontja nem volt más mint egy bűnöző aki el akarta árulni a csoportot, meg kellet találnia és likvidálni őt, úgy hogy annak ne maradjon semmilyen nyoma. Alig pár hónap alatt meg is találta a személyt, de mikor meglátta a célpontja szemében a félelmet egy pillanatra furcsa érzés fogta el, mintha már látott volna ilyet ez előtt, mintha már ő is lett volna hasonló helyzetbe, de nem tudott visszaemlékezni rá hogy mikor és hol történhetett. Megrázta a fejét és kicsit megcsapkodta az arcát.
- Most nincs időm ilyenekkel vesztegetni az időt... meg kell figyeljem és meg kell találjam a módot rá hogyan is kéne eltennem láb alól, úgy hogy azt ne vegye senki észre.
Akae várt és megfigyelte hogy a célpont merre és hogyan mozog, minden nap egészen 2 teljes hétig. Tervezett gondolkozott, de minél többször látta azt a férfit, annál többször nyilallt fájdalom a fejébe és emlék szerű képek zavarták. Egy égő falut látott, és árnyakat akik sikoltozva menekültek. Egyre gyakrabban és tisztábban látta a képeket, majd eljött a nap mikor megtalálta a tökéletes helyet a merényletre. A célpont áthaladt egy sikátoron, ahol eddig még soha. Ez ugyan gyanús volt, de tökéletes alaklom is a küldetés befejezésére. Kibújt rejtekéből és a fal oldalát tapintva egy lándzsát csinált a betonból.
- Itt a vége... Sajnos nem mehetsz innen el.
- Majd pont egy kis vakarcs fog megállítani, na ne röhögtess!
Akae teste abban a pillanatban ösztönszerűen mozgott, nem igazán volt ura annak amit csinált, de mégis tudatos volt. Megkezdődött a csata az ellenfele nem volt gyenge és a kislányt még a "hallucinációk" is folyamatosan zavarták. Elhúzódó küzdelem volt és mind a ketten többször is megsebesültek. A végén azonban a célpont esett térdre, és Akae volt az aki a torkának szegezett egy pengét és rideg szemekkel tekint a férfira. A célpont már csak csukott szemmel várta az eljövendő végzetét, majd arra lett figyelmes hogy a penge ami eddig torkát szegélyezte már a földön hever a lánykával együtt aki a fejét fogja, és csak forgolódik. Itt volt a lehetőség a menekülésre, ám ő csak felkelt és a földön fekvő lány felé állva kárörvendően nevetett.
- Tudtam hogy nem győzhetsz le!!! NEM VAGY RÁ KÉPES!!
Akae a földön szenvedve egyre és egyre tisztábban kezdte látni azt a képet, ráébredt hogy ezek nem hallucinációk hanem emlékek, és nem is akár kinek az emlékei, hanem a sajátja. A célpont már készült a földön fekvő lányra támadni, mikor egy pillanatra elmúltak a fejét hasogató emlékképek, így egy kisebb ütést kapott csak. Felekelt és befejezte amit elkezdett. Ott állt véres kezekkel, a vér látványa tökéletesen kitisztította az elmélyében a képet. Már emlékezett hogy az a két árny a szülei teste volt, miközben őt védelmezték. Rá kellet ébrednie, hogy egész eddigi életében csak kihasználták, és döntéseket hoztak helyette. Bosszút akart állni mindenkin, de azt gondolta hogy ha vissza megy oda és valaki rájön hogy emlékszik a történtekre akkor megölik vagy újra kitörölik, módosítják azokat. A tetemet eltüntette hogy az soha ne kerüljön elő, és elhatározta hogy másképpen fog bosszút állni a családja gyilkosain. Hőssé válik, és a sötétben ténykedő csoportot fogja keresni, és bezárhatni a hátralévő életük hosszára míg egy darab sem marad belőlük.
- Elfogom őket, és megölöm mind... Nem... az túl jó lenne hozzájuk. Lecsukom őket, hogy többé ne láthassanak napfényt. Ez a megfelelő mód... Többé nem fogok lopni, hazudni, csalni vagy gyilkolni... miben különböznék tőlük ha levadásznám őket?
Az elhatározás megszületett, már csak valahogyan hőssé kellet válni, de ennek a metódusát Akae nem igazán ismerte így kutakodni kezdett. Nem kellet túl sokat kutakodni hogy rájöjjön a hely amit keres Tokyo-ban van, U.A Akadémia itt képzik a hősöket, erre van szüksége Akae-nak. Elutazott Tokyoba és jelentkezett is az iskolába, ám a jelentkezését elutasították, hisz még nem töltötte be a 14. életévét. Eltel a fél év és újra jelentkezett és ezúttal el is lett fogadták, majd jött a vizsga amit nem túl egyszerűen de teljesített és bekerült a 1 G osztályba.
Akae
Akae

Posts : 8
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 18.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiryu Akae

Témanyitás by Nezu on Vas. Márc. 18, 2018 2:47 pm

Üdv.

Megmondom őszintén kicsit bajban vagyok az előtörténeteddel. Ezt a "falut megtámadják a bűnözök" szálat én nagyon nem tudom elképzelni a mai modern társadalomban, max egy nagyon félre eső és elszigetelt falucskában. De mivel nem tértél ki a részletekre semmilyen szinten (ami egyben számomra negatív is) én arra húzok, hogy erről lehet szó. Személy szerint nagyon keveselltem a jellem és a kinézet leírást. A quirk leírásodhoz egy túlhasználási hátrányt viszont még mindenképp toldj hozzá. Mindent egybe vetve, mint diák elfogadom az előtörténeted azzal a feltétellel, hogy az iskola tud a karaktered múltjáról és úgymond felkarolta őt. Ha ez illetve megfelel, illetve a Quirk kiegészítés megvan, akkor készítsd el az adatlapod az alábbiak alapján.

Kezdő tőkéd: 5000 yen
Jutalom: Alap szuperhős ruha /ennek kinézetét, egy egyediség pályázatban add meg/
Kezdő tulajdonságaid: 1 C, 3 D, 2 E tier amit szabadon oszthatsz szét.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kiryu Akae

Témanyitás by Akae on Vas. Márc. 18, 2018 2:59 pm

Köszönöm ^^
Akae
Akae

Posts : 8
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 18.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiryu Akae

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.