[Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

 :: Játéktér :: Tokió :: Katsushika

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Kogite Isao on Szer. Jún. 27, 2018 7:21 pm

//Bocsi, egy kicsit mozgalmas volt az elmúlt hét//

A srácnak megkapta, amit kért, uigyanis mentőt hívtunk, akik szokásukhoz híven, hosszú idő után megérkeztek. Mi addig elég sok mindent lerendeztünk. A rendőrök fejcsóválva és morogva engedtek el. Mintha valamit láttam volna az egyik szemében, de nem nagyon értettem, de arra is rájöttem, hogy nem nekem szólt. Természetesen felvették az adatainkat, nekem pedig ugyan korlátozottan, de engedélyem van a képességem használatára és a kocsihoz fizikailag nem is nyúltam hozzá. A srác feloldotta a GPS-t a hangjával. Megnézve és megjegyezve a címet, ami nekem nem volt túl nehéz, el is indultunk oda. Közben a srácot a mentősök elvitték, bár nem igazán értették a helyzetet, így csak nagy vonalakba magyaráztam el. A helyszín nagyon hasonlított arra, amit az ember bűnöző tanyának elképzel. Az új tag, aki később csatlakozott, kiszűrődő fényt vett észre, majd a falhoz lapult és fura hangot adott. Elősz azt httem, hogy valaki képességét észleltük, de rájöttem, hogy csak a lapulás hangja volt. Ahogy közelebb megyünk nem túl sok jóval kecsegtető hangot hallunk. Malasorte, vagyis Tako, mint bemutatkozott, egyből fedezék után kutat. Ha talál én is követem, bár a fegyverrel sokra nem mennek velünk, mert amint meglátom, hogy milyen a fegyverük, azonnal átveszem az irányítást a kilövő szerkezet felett a Quirkömmel és megtrollkodom, így, amint lőni akarnak vele a fegyver besül. Ugyan egy kisebb robbanást is előidézhettem volna, de ez így viccesebb.
avatar
Kogite Isao

Posts : 26
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 13.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. Júl. 02, 2018 7:15 pm

Hamar rájöttetek, hogy mi a helyzet, sajnos felfedeztek titeket. Társatok azonban ész híjján és bőséges bátorsággal hatol be az épületbe.
-Kövessetek!-erre pedig a sarkon befordulva egy hatalmas fegyverropogás tör ki a bejáraton.

Azonban!

Ha elég bátrak vagytok, akkor benézhettek és láthatjátok, hogy golyóálló a társatok, bár amennyi kis lövedék Pattog le róla nem fogja sokáig bírni.

Ideje cselekednetek!

Feladat és Határidők:

Nos a heti feladat egy látványos támadás vagy épp egy védekezés leírása. Bent öten vannak egy körben egyszerre egyet lőhettek meg!

Ezzel kapcsolatos a feladat is. Túlélni és rendet rakni.
Előzetesen egymással fer egyeztetni!

Határidő legkésőbb július 15! Ha előbb végeztek, akkor korábban jön a mesélés is

//Elnézést a késői mesélésért, ha valami nem okés akkor PM!
avatar
Shadow Broker

Posts : 68
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Malasorte on Szomb. Júl. 14, 2018 7:21 pm

Nem kellett főiskolai végzettség ahhoz, hogy rájöjjek, bizony nyakig vagyunk a kakiban. Lehet, hogy kissé eltúloztam a dolgot mert mégsem egy lávafolyamot kellett megállítanunk puszta kézzel, sem pedig valami hiper-szuper fő gonoszt. Pusztán néhány keményfiú valószínűleg lőfegyverekkel, szóval semmi olyan, amit egy magamfajta profi ne tudott volna megoldani. Az agyam átváltott turbó üzemmódra és kész csoda volt, hogy a fejem nem állt neki füstölögni. A fogaskerekek úgy kattogtak akár egy régi masinában, amit elfelejtettek megolajozni. Ez kerek két másodpercig tartott, de nem jutottam semmire, ehhez nem több időre volt szükségem, pont, aminek híján voltunk. A harmadik úgy tűnt megunta a várakozást ugyanis berontott az épületbe majd a banditák elkezdtek tüzelni. Mivel nem halottam kiabálást ezért benéztem és egy két lábon járó golyóálló mellény állt előttem. Akármennyit lőttek rá meg se kottyant neki, vagyis legalábbis ezt gondoltam. Kis idő múlva a különleges borítása elkezdett kopni, ami nagyon rossz hír volt, legalábbis számunkra. Ha lett volna nálam töltény visszalőhettem volna, így viszont nem volt jó semmire. Bekiabálhattam volna, hogy körbe vettük az épületet, azonban nem láttam rá sok esélyt, hogy elhiszik. Gondolkodás nélkül berontottam majd megragadtam a srácot a vállánál fogva és elkezdte kirángatni az épületből. Nem volt szükségünk még egy halálesetben és nagyon reméltem, ha ennyire pazarolják, a golyókat hamar kifogynak belőle és akkor jöhet az ökölharc.
avatar
Malasorte

Posts : 45
Reputation : 2
Join date : 2018. Mar. 28.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Játékos Küldetés] A város sötét utcáin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 :: Játéktér :: Tokió :: Katsushika

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.