Tárgyak/Technológiák vásárlása és eladása

Go down

Tárgyak/Technológiák vásárlása és eladása  Empty Tárgyak/Technológiák vásárlása és eladása

Témanyitás by Nezu on Hétf. Feb. 26, 2018 5:21 pm

Természetesen lehetőség van különféle, tárgyak, eszközök, felszerelések és technológiák vásárlására és eladására, amiket a Csere-bere/vásárlás boardban lehet megejteni.

Vásárlás/eladás
Az oldalon kétféleképpen lehet eladni, illetve venni dolgokat. Az egyik ilyen a legális, míg a másik értelemszerűen az illegális mód. Előbbi esetében vannak bizonyos megkötések, hogy ki milyen felszereléseket szerezhet be, illetve kiknek adhat el (egy sima polgárnak elég kevés lehetősége van), még utóbbi bárkinek nyitva áll, ám ezzel kockáztatja a bűnözővé válást.
Ha legálisan szeretnénk vásárolni akkor azt itt lehet megtenni, úgy hogy egy postban leírod a megvásárolni kívánt terméket, annak árát és ha egy másik játékostól vásárolsz, akkor az illető nevét.
Az illegális vásárlás ugyanígy zajlik, ám ez esetben ide kell postolni.
Továbbá mindenkinek lehetősége van a különféle eszközök gyártásának folyamatát megtanulni és alkalmazni, ha megfelelő elme szinttel rendelkezik. Amennyiben a "receptet" szeretnéd megtanulni, azt szintén az említett topicokban lehet megtenni.

Szabadalmaztatás/gyártás
Természetesen nem csak a meglévő dolgok közül lehet válogatni, hisz bárkinek lehet saját találmánya, így mindenki találhat ki új eszközöket ami még nem szerepel az oldalon. Ahhoz, hogy ezt megtehesd ide kell egy pályázathoz hasonló postot írnod, aminek az alábbiakat kell tartalmaznia, amit majd ellenőrzünk, és jóváhagyunk. Rosszabb esetben elutasítunk.
- Tárgy/technológia neve
- Tárgy/technológia leírása
- Tárgy/technológia ára (Ha kellő elme szinttel rendelkezel, akkor ez a te találmányod, így az ára szabadon megszabható)
- Gyártásához szükséges tudás színt

Miután elfogadásra került, két lehetőség van. Ahhoz, hogy legálisan kereskedhess vele, szabadalmaztatni kell amit szintén itt lehet megtenni, külön jelezve a szándékot. Ennek ára mindig 5000 yen /Tier szint . Ha ez nem történik meg, és úgy használsz vagy kereskedsz az adott találmánnyal, akkor az illegálisnak számít.
A második lehetőség, hogy ha nem rendelkezel a szükséges elme szinttel, vagy nincs elég pénzed a szabadalmaztatáshoz, a kutatási és fejlesztési osztály veszi át a terveket, amit tökéletesítenek és szabadalmaztatnak. Ennek jutalma, hogy az adott eszközt féláron kaphatod meg, ám a jogokat később vissza kell vásárolnod, ha árulni is szeretnéd.

Csak olyan eszközt tudsz megpályázni így, amihez rendelkezel kellő elmével.
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése http://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.