Seir

Go down

Seir Empty Seir

Témanyitás by Seir on Csüt. Márc. 15, 2018 9:00 pm

Fegyverpályázat:

Név: "Matsuy" / Hagyományos Japán Katana

Leírás: 73 cm hosszú, vágásra kitűnően alkalmas, borzasztóan éles fegyver.
Ugyanakkor semmiféle természetfeletti tulajdonsággal nem rendelkezik, és csak annyira jó, amennyire forgatója. (Aki jelenleg nem mondható nagymesternek....)

Seir 445forum_2
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Seir Empty Re: Seir

Témanyitás by Nezu on Csüt. Márc. 15, 2018 10:14 pm

Elfogadva. Majd ne felejtsd el felvinni az adatlapodra. Viszont arra figyelj, hogy nyilvános helyen ne nagyon rohangálj vele Very Happy
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése https://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Seir Empty Re: Seir

Témanyitás by Seir on Szomb. Márc. 24, 2018 10:27 pm

Szervezet és NJK pályázatok

Phantom Requiem
Általánosan a szervezetről:

A Phantom Requiem egy nemzetközileg ismert bűnszervezet, amelynek bűnlajstroma leginkább műkincsek, vagy más, nagy értékű tárgyak elrablásában, illetve gyilkosságokban merül ki.
Hét alapvető tagjuk van, ők a "Fantomok", illetve egy úgynevezett nulladik tag, aki nem más, mint "Ruler", a vezető. A "Fantomok" kiléte még sokszor egymás előtt is rejtély, egyedül a vezér van tisztában mindenki nevével, és a társadalomban betöltött szerepével. Ami viszont már közel sem ekkora titok, hogy a tényleges tagság feltételei kemények, mégis csodásan egyszerűek: hasznosnak kell lenni a Requiem számára. Ebből adódóan, valamennyi "Fantom" egy különállóként is erős személy, aki képes profi hősök felé kerekedni, vagy épp nagyon hasznos kisegítő képességekkel, esetleg hatalmas anyagi forrásokkal bír.
A szervezet tagjai nem viselnek sem tetoválást, sem bármiféle ékszert, vagy egyéb kiegészítőt lojalitásaik kimutatása céljából, hisz azok csak növelnék a lebukás esélyét. "Ruler" az, aki mindig tisztában van a hét "Fantom" kilétével, és ez pont elég. Ha korábban egymást nem ismerő tagoknak kellene összedolgozniuk egyes megbízások esetén, akkor a vezető által előre kijelölt kódszavak alapján ismerhetik fel egymást az adott személyek.
Fontos kiegészítő még, hogy bár a Requiem csak a hét + egy alaptagot ismeri el teljes értékű "Fantomként", minden ilyen személy maga mellett tart két "Árnyékot", akik bár csak jelöltek, a szervezet legtöbb támogatását ők is élvezhetik. Érdekes módon ez egy amolyan "mentor programként" is felfogható, hisz az "Árnyékokat" minden esetben "Ruler" választja ki olyan fiatalok közül, akikből tehetséges hősgyilkos válhat, vagy épp ritka, különleges képességekkel bírnak, de fejlődésük céljából szükségük van egy pártfogóra.
Persze a legtöbb "Fantom" jóval több csatlóssal bír, mint a két "Árnyéka", általában őket becsülik meg leginkább, hisz tudják, vezetőjük csak nagyon ritkán nyúl félre, ha tehetséges bűnözők kiválasztásáról van szó.
Seir KeS4Us
Seir NEhyca
Az alapszabályokról:

A "Fantomok" egyenértékűek, egymásnak nem adhatnak parancsot, azt csakis "Ruler" teheti meg. Ha mégis hasonló eset formálódna, vagy más nézeteltérés akad az alaptagok közt, tilos erőszakot alkalmazniuk egymással szemben. Ilyen esetekben a vitás feleknek meg kell egyezniük valamilyen sportban, vagy játékban, amelyben összemérhetik tudásuk, majd a győztes akarata érvényesülhet (Ez egy egyszerű kő-papír-olló játéktól kezdve lehet akár futóverseny, vagy épp úszás is). Ha a két "Fantom" még ebben sem tud megegyezni, akkor egyikük sem érvényesítheti akaratát a másik felett.
Ugyanilyen alapon "Árnyéknak" csak a saját felettese, vagy épp "Ruler" parancsolhat, más "Fantomtól" nem kötelesek elfogadni parancsokat. Ezzel ellentétben viszont saját mesterük szinte bármit megtehet velük, mindaddig, amíg nem halnak meg - hisz az a vezér ajándékának eltékozlása volna.
Teljeskörű gyűléseket csakis "Ruler" rendelhet el, ilyen esetben mind a hét tag köteles megjelenni, oldalaikon a tizennégy jelölttel. Hozzá kell tenni azonban, hogy ilyen alkalmakra csak nagyon ritkán kerül példa, a szervezet Japán gyökerei végett legtöbbször egy Arakawa kerületben található színház romjaiban. (Ilyenkor a tagok még egymás előtt is előszeretettel takargatják külsejüket, s ezáltal kilétük).
Seir történetének szempontjából jelenleg fontos tagokNév: A "Chrollo"-t használja
Nem:
Kor: 23
Jellem: Alapvetően őrült és kiszámíthatatlan. Képes pár pillanat alatt teljesen megváltoztatni hangulatát egy-két apró külső hatásra, majd ha levezette ingereit, visszaállni korábbi állapotába.
Persze szereti különféle álcák mögé bújtatni énjének romlott oldalát, sokszor próbál aranyosan, kedvesen, olykor csábosan viselkedni másokkal, de ez legtöbbször csak a megtévesztés része. Világfelfogásának magjában az áll, hogy amit meg szeretne kapni, azt egyszerűen muszáj megkapnia. Ha céljainak, vagy vágyainak eléréséről van szó, számító lesz, gondosan felméri lépéseit, és képes azokat rugalmasan változtatni tervei haladtával.
Már jelleméből adódóan is egy veszélyes nőszemély.
Külső: 166 cm magas és 52 kg. Haja ezüstös árnyalatú, míg szemei feketék.
Első ránézésre is csinos, vonzó nő, aki öltözködésével is szereti felhívni magára a figyelmet. Általában testhez simuló, egyrészes ruhákat visel, de egyik kedvenc hobbija a cosplay, így gyakorta magára ölt felszolgáló, ápolónői, vagy épp valamiféle egyenruhát, de igazából szinte bármit, ami szerinte jól áll rajta, és az alkalomhoz leginkább illik.
Képesség:
- Típus: Emitter
- Leírás: - "Imperial Privilege": Chrollo képességének az alapja, melynek segítségével képes bármilyen tárgyra "igényt tartani", mindaddig, amíg az mozdulatlan, és ő valamelyik karját ráhelyezi. A hatás lassú, és könnyű megszakítani, így harc közben szinte teljesen kivitelezhetetlen, legfeljebb erős támogatás esetén hajtható végre. Minél nagyobb a tárgy, annál több időbe telik azt "elraktározni", ám ha egyszer végbemegy a folyamat, az objektum megszűnik anyagi valójában létezni, olyan, mintha egyszerűen lebomlana.
             - "Collector's Privilege": A képesség igazi megnyilvánulása. Minden olyan tárgy, amelyet Chrollo korábban elraktározott a karjával, egy "grimoire"-ban végzi, amelyben ő teljesen átláthatja gyűjteményét. A könyv ötven oldalas, ez jelzi egyben a képesség kapacitását is. Minden oldalra egy szerzemény vihető rá, amely mellett egy kép, valamint egy leírás jelenik meg. A leírást Chrollo képes módosítani, ezáltal megváltoztatni a tárgy alaptulajdonságait, bár fontos az egyenértékűség elve, tehát nem alkothat valamiből egyoldalúan jobbat - ha ad, el is kell vennie. (Jó példa erre, hogyha egy lovagpáncélt fel szeretne ruházni egy amolyan "önműködő harci funkcióval", akkor kikötésül meg kell szabnia, hogy a vértezet legfeljebb egy óráig bírná, mielőtt szétesne a megterheléstől.)
A gyűjteményéből kedve szerint adhat anyagi formát bárminek, amit már korábban elraktározott, vagy akár több darab egyedi kombinációját is életre hívhatja. Fontos ugyanakkor, hogy ha valami egyszer visszakerül a könyvből az anyagi világba, arra igény többször már nem formálható.  
Seir ZMG8Cn
Seir CxbHMV


Név: Az "Alter"-t használja
Nem: Lány
Kor: 17
Jellem: Alapvetően nemtörődöm, közönyös, még beszélni is csak akkor beszél, ha muszáj, vagy úgy érzi, ténylegesen van értelme annak, amit mond.
Nem mondható igazán gonosz jellemnek, mégis képes érzelemmentesen lelőni másokat, bár ez leginkább nevelésének tudható be, morális értékei egyszerűen elcsúsztak. Ha rajta múlna, valószínűleg másnak szentelné az életét, de a kötelékei megbéklyózzák.
Szereti a technológiát, legyen szó járművekről, számítástechnikai programokról, vagy akár lőfegyverekről. Mivel élőben csak akkor tréfálkozik, ha nagyon feloldottan érzi magát, nehéz róla elképzelni, de egyik legnagyobb hobbija az internetes trollkodás. Rendszeresen tör fel állami kézben lévő oldalakat, hogy röhejes képeket hagyhasson a nyitólapokon, de a népszerű videómegosztók sincsenek tőle biztonságban, hisz náluk általában a mindenkinek ajánlott anyagok közé csempész be hősöket lejárató képsorokat.
Utálja, ha valami fizikailag túlságosan megterhelő, még futni sem szeret túl sokáig.
Külső: 154 cm magas, súlya 42 kg. Meglehetősen kislányos arcát általában csuklya mögé rejti, bár sokszor még így is kilátszanak kósza, szőke hajtincsei.
Ha megbízásokról van szó, általában hosszú, csuklyás kabátokat szokott felvenni, valamint szemüvegét, amely könnyebbé teszi számára a célzást mind pisztolyokkal, mind mesterlövészpuskájával. Civilben fiúsan öltözködik, melegítőkkel, számára tetszetős feliratú pólókkal, és hasonlóakkal... bár a rövidnadrágok, amiket hordani szokott, igencsak "nőiesen" állnak rajta.
Képesség:
- Típus: Emitter
- Leírás: - "Unchecked Mutation": Egy kiszámíthatatlan, nehezen használható képesség. Alapvetően, ha Alter fizikai kontaktust létesít bármilyen anyaggal, és használja adottságát, akkor az adott anyag "mutálódni" kezd, amelynek vizuális hatásai vöröses, villámszerű fényekben mutatkoznak meg.
A lány a jelenlegi szintjén élőlényeken még csak nagyon kis mértékben képes használni képességét, sok időbe telik bármiféle változást elérnie, azokat is pusztán növényeknél figyelte meg. Az élettelen objektumok általában csak roncsolódnak a képessége végett, vagy bizarr, elvont formaváltásokon mennek át. Mindennek ellenére "Ruler" magabiztos benne, hogyha Alter megtanulja rendesen használni adottságát, akkor szabadon képes lesz a tárgyak minőségén, és formáján is alakítani, míg mesteri irányítás esetén már a szerves anyagokat is átformálhatja majd valamilyen szinten. A képesség legnagyobb hátulütője, hogy kis mértékben visszahat használójára, és Alter-el már elő is fordult a múltban, hogy huzamosabb gyakorlás után megtébolyodott rövidebb időre, bár maradandó sérülést még nem szerzett sem fizikai, sem szellemi síkon.
Már pusztán a mellékhatások miatt is próbálja kerülni igénybevételét a lány, és leginkább csak támogató - lövész, hacker - szerepkörében igyekszik megmaradni. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy az alvilági szervezetnek ez a képesség Alter legértékesebb része.Név: A "Kite"-ot használja
Nem: Fiú
Kor: 18
Jellem: Könnyelmű, és alapvetőn elég jó kedélyű. Szinte bárkivel megtalálja a közös témát, könnyen szóba elegyedik akár idegenekkel is, és mindennek hála egyszerűen összebarátkozik másokkal.
Nem leli örömét a gyilkolásban, ám a lojalitása megkérdőjelezhetetlen. Csak nagyritkán beszél hasonlóakról, hisz kerüli a komolyabb témákat, de szinte bármeddig elmenne azokért, akik befogadták, és felnevelték őt akkor, amikor senki másra nem számíthatott.
Külső: 172 cm magas és 75 kg, bár testtulajdonságai a képességének használata közben folyamatosan változnak.
Hajkoronáját viszonylag hosszú, kócos barna tincsek alkotják, míg szemei narancssárgás színben ragyognak.
Öltözködésére nem fordít különösebb hangsúlyt, a kényelmes ruhákat kedveli, és nem is igazán szeret sokat költeni viseletére, hisz a testén semmi sincs biztonságban...
Képesség:
- Típus: Transzformációs
- Leírás: - "Goliath": Kite képes részben, vagy szükség esetén teljesen felvenni egy páncélozott, szörnyszerű lény alakját. Bár saját testének méretei nem nőnek meg különösebben, a csontvértezetet tökéletesen fel tudja vinni bőrére, ezzel drasztikusan megnövelve ellenállóképességét.
A transzformáción átesett testrészeknek ezen felül minden téren megnő a fizikai teljesítménye, ugyanakkor a teljes átalakulás során Kite még gyakorta elveszíti az irányítást önmaga felett, mondhatni ösztönlénnyé válik, így ezt a módszert igyekszik kerülni, vagy csak kilátástalan helyzetekben használni.
Seir WxPiltTörténet:

Alapinfók:

  • - Chrollo egy a hét "Fantom" közül, Alter és Seir pedig a két mellé rendelt "Árnyék".
    - A három személy legelőször nyolc éve találkozott egymással, amikor még mindannyian gyerekek voltak.
    - Kite egy másik "Árnyék", akivel Seir már többször is együtt dolgozott, bár azt nem tudta meg, hogy az ő közvetlen felettese pontosan kicsoda.
    - Seir ki nem állhatja a másik srácot, számára ő túl "ragyogó és vakító". Ennek ellenére nem bánja, ha Kite és ő alkalomadtán egy közös ellenféllel kerül szembe, hisz tudja, hogy számíthat a fiú erejére.


Az első találkozás...

Esett aznap. Seir mindig is utálta, ha esett. Nem volt otthona, így elbújnia sem volt hová a rengeteg víz, és a vele járó nedvesség elől.
Tudta, ha megfázik, az könnyen a halálához is vezethetett volna. Szülők, rokonok, és barátok nélkül így működött a világ.
De aznap más volt. Aznap először, mióta Japánba érkezett úgy érezte, hogy megragadhatja saját jövőjét, és nem csak az aznapi betevője képében.
Az árvaházban másképp érzett. Azt a helyet utálta, elszigetelt volt, a többi gyerek pedig képtelen lett volna létezni szabályaik nélkül, amelyekkel együtt felnőttek. Nos, neki nem kellettek szabályok. Már tíz évesen is utálta őket.
Utálta a szabályokat, és utálta a felnőtteket, akik mániákusan követték azokat, mégis átnéztek egy nincstelen, számukra már majdhogy más világból származó gyereken.
Utálta a többi nincstelent is, akik csak elkergették őt saját "területeikről", vagy épp elrabolták azt a keveset, amire aznap szert tett.
Utálta a hamis mosolyokat, a megvetést, a nevetést, az undort, a szánalomból odavetett aprót, az egész elátkozott világot... Ez a rengeteg gyűlölet gyújtotta ki először jobbján azokat a fekete lángokat, amelyekkel egy nap fel akarta perzselni az egész valóságot.
- Ez az a ház? - kérdezett rá viszonylag hangosan, még mindig erős akcentussal.
Az eső elmosta a választ, de a hangsúly elég volt neki. Jó helyen jártak.
A családi ház borzasztóan szépnek hatott a fiú szemei előtt, kimért felépítése és világos színei egy egészen új világot sejtettek számára.
Persze, előre sejthette, hogy a mögötte sétáló férfi egy hasonló valóságból származott. Érdekes módon Seir már nem lenne képes visszaidézni arcát, ám arra jól emlékszik, hogy mennyire elegánst volt, főleg egy utcakölyök mércéjével.
Jól vasalt, fekete öltönyt viselt, hozzá illő nyakkendővel és vászonnadrággal, valamint fényes lakkcipővel. Olybá tűnt, hogy még az eső sem képes kárt tenni megjelenésének tökéletességében.
A férfi rátette egyik kezét a kisfiú vállára, majd mosolyogva beljebb vezette őt. Átsétáltak a szépen gondozott kerten keresztül kacskaringózó macskaköveken, egyenesen az üvegezett tölgyfabejáratig.
A fiú eközben megállt játszani egy fehér bundájú kutyával, aki a zöldesben kóválygott. Kevés dolog volt, amit nem utált akkor, ám a négylábú házőrzőket ezek közé sorolhatta.
Imádta a hűségüket, és elkötelezettségük, amit egy olyan ember irányába képesek táplálni, akiket gazdájuknak tekintettek.
Pár perccel később Seir kísérője csengettet, mire kisvártatva egy tinédzser éveiben járó, jól öltözött lány nyitott ajtót.
- Óóóó, Ruler-sama. - a vendéglátó elmosolyodott, és ebben a pillanatban Seir nagyon szépnek találta őt.
A lány fekete szemei sötét ékszerekként ragyogtak a fénylő, ezüstös haj keretében.
- És egy újabb utcakölyök...? - az ajtónyitó tekintete a fiúra vándorolt, ő pedig legszívesebben elbújt volna szégyenében.
Mocskosnak, és méltatlannak érezte magát egy ilyesfajta szépség előtt.
- Nem bánom, de hadd fürdesse meg először a cseléd. A szag nehezen megy ki a házból, ha egyszer befészkelte magát... - Seir-t nem igazán bántották a szavak, a nézés már annál inkább.
Ugyanolyan volt, mint a legtöbb járókelőé, akik félrelökték őt... Nem, talán csak elsőre tűnt így. A lány tekintetében a kíváncsiság is ugyanúgy meglapult, és még valami más... Kapzsiság, önteltség? Seir akkor még nem tudhatta.
- Később azt csinálsz vele, amit akarsz. - jelentette ki az öltönyös férfi, akit a fekete szemek tulajdonosa "Ruler"-nek nevezett. - Előbb a hivatalos rész. - kis szünetet tartott, mintha csak nyomatékosítani akarná mondandóját, majd folytatta. - Ő a második. Ezzel teljes a csapatod, Chrollo. Remélem jól felkészíted őket a jövőre, és nem okozol csalódást.
- Hai-hai, Ruler-sama! - a "Chrollo"-ként megszólított lány játékosan tisztelgett. - Egyébként... be is akartok jönni, vagy mi lesz?
A férfi valószínűleg bólintott, hisz pár pillanattal később már bent voltak az előcsarnokban.
A gazdagság megannyi jelképe közt Seir figyelmét egyvalami vonzotta leghamarabb magára. Egy még talán nála is fiatalabb, koszos, szőke hajú lányka, aki úgy lógott ki a szép összképből, mintha egy tökéletes festmény utolsó, elvétett ecsetvonása lett volna.
- Vele meg mi van? Azt hittem, az a pár óra, mióta itt hagytam, elég lesz ahhoz, hogy megfürdettesd és új ruhákat adj neki. - értetlenkedett Ruler.
Chrollo hosszasan sóhajtott, majd csak utána felelt.
- Igen, ez a lány nagyon fura. Hiába mondtuk neki, hogy csak meg akarjuk fürdetni tiszta, és kellemesen meleg vízben... - körözött mutatóujjával. - Nem reagál semmire, és meg se lehet mozdítani. Mintha valami sokk érte volna.
A két fél tovább beszélgetett, de Seir már csak a másik utcakölyökre figyelt.
Közelebb sétált hozzá, majd jobban megnézte magának.
Üres, semmitmondó szemek; lehorzsolt, és sebes végtagok; töredezett hajszálak; sáros, túlméretezett kabát... Milyen ismerős is volt neki mindez.
Maga sem értette teljesen miért, de segíteni szeretett volna sorstársán. Igazából, elég jó kedve volt, hisz végre egy szebb jövő kapujában állt.
Egy olyan jövőében, ahol nem kell majd mindent utálnia. Mondhatni, már-már adakozó hangulatban találta magát.
Ösztönösen kinyújtotta bal karját, majd eltakarta vele a mozdulatlan lány arcát. Pár pillanattal később az apró test körül kékes, belső melegségtől sugárzó lángok kaptak táncra. Ekkor születtek meg a "Jótékonyság Lángjai".
A tűz nem égetett, pusztán a csavargó lány sérüléseire, és teljesen elzárkózott, negatív állapotára volt veszélyes.
Miután Seir visszahúzta bal karját, a másik utcakölyök sírva fakadt, majd átölelte őt.
A fiút bár hamar megcsapta a sár, és csatorna kellemetlen szaga, mellkasában mégis különös melegség terjedt szét.
- Óóóóóó... - álmélkodott Chrollo. - Már értem, hogy ő miért tetszett meg.
- És ez még nem minden. - mosolyodott el az öltönyös férfi. - De a többit majd meglátod. - köszörülte meg torkát. - Két búcsúajándékom van a fiú számára. Először is, a neved. Seir. Mától így fogunk szólítani. Ami korábban volt, immár nem számít. Másodszor...
Ruler a nyitott ajtó felé fordult, majd magához invitálta a kint várakozó, nagy bundájú kiskutyát.
Seir már nem emlékszik pontosan, hogy ezután mi történt. Mindig is szerette az állatokat... Az elkövetkezendő pár pillanat valószínűleg akkora sokként érte, hogy az elméje egyszerűen törölte a részleteket.
Ám egyvalami biztos volt.
A kutyus meghalt.
- Időt pazaroltál erre az állatra, miután egyértelmű volt, hogy nekem a bejárat volt a célom. Legyen ez egy jó lecke arra, hogy megértsd: ára van annak, amit kapni fogsz. Abszolút engedelmesség... - Ruler ekkor felegyenesedett. - Persze, sok pozitív velejárója is van annak, ami rád vár. Nos, mindezt már Chrollo-ra bízom. - intett búcsút a férfi.
- Aaaaaaaajh, most takarítatthatom fel. - panaszkodott az ezüsthajú lány. - Franc, lehet sose fog kijönni ebből a kárpitból....
Kisvártatva Chrollo a még mindig egymás karjaiban pihenő fiatalokra pillantott, majd széles mosollyal bezárta az ajtót.
- Két utcakölyök, mi? Érdekes játékokat hozott nekem Ruler...
Az előttük kirajzolódó mosoly egyre eszelősebbnek hatott, ám Seir elhatározása ekkor már sziklaszilárd volt.
Tudta jól, hogy valószínűleg nem lesz még egy ilyen lehetősége.
Bármit is tartogatott számára az új élete, ki fogja bírni.


Spoiler:
Tudom, tudom, Kite ebben a történetben nem szerepel... A hozzá tartozó legfontosabb tényeket megpróbáltam még a vázlatpontokba összeszedni, és mivel ott is leírtam, hogy ők Seir-el megbízásokon keresztül ismerték meg egymást, azt nem nagyon tudnám rendes "első találkozásos" story-ba belefűzni. Persze, "Élmények" témába még tervezek kitérni rá is, ezért is adtam be, így remélem nem fog gondot okozni a pályázatnál ez a hiányosság. Sad
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Seir Empty Re: Seir

Témanyitás by Nezu on Vas. Márc. 25, 2018 12:32 pm

Nem okoz gondot, így elfogadom. Kite történetét pedig várom Smile
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése https://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Seir Empty Re: Seir

Témanyitás by Seir on Csüt. Ápr. 05, 2018 5:07 pm

Ha már egész héten itthon kell penészednem, akár szűkíthetném is a 18 ismeretlen Requiem tag listáját...  Rolling Eyes

NJK pályázatok:

Név: A "Cavaliere" álnevet használja
Nem: Férfi
Kor: 42
Jellem: Szereti a stílust, a művészetet, és a magas osztály vívmányait.
Összeszedett, finom úriember látszatát kelti, aki képes bármilyen körű beszédtémában megtartani érdemi helyét, és emiatt sok arisztokratával tart baráti kapcsolatot.
Maga is aktívan zenél, játszik zongorán, valamint hegedűn.
A felszín alatt ugyanakkor egy könyörtelen gyilkos, aki nagyobb örömet lel mások megölésében, mint a Phantom Requiem legtöbb tagja.
Külső: 183 cm magas, amelyhez 69 kilogrammnyi súlya szikár megjelenést biztosít.
Bár arcán már látszódnak az öregedés jelei, közel sem nevezhető elhanyagolt külsejűnek. Mind öltözködésére, mind hajviseletére odafigyel, hogy egy jó körökből érkezett úriember látszatát kelthesse. Szemei élénkvörösek, míg sötét hajszínét már szinte teljesen elfedte az ősz réteg.
Kép1
Képesség:
- Típus: Transzformációs
- Leírás: - "Divine Reaper": Cavaliere képes részben, vagy teljesen átalakulni egy démoni külsejű lénnyé. Bár karmai megnőnek, állkapcsa ragadozószeré válik, és valamivel fizikai teljesítménye is megnő, ennek az alaknak mégsem a közelharc a legnagyobb előnye.
Mivel a használó elsősorban zenész, ezzel az alakkal felszabadult erőt arra használja, hogy a magával hordott, középkori pallos által generált hanghullámokat manipulálhassa.
            - "First Commandment": Cavaliere előszeretettel használt képessége. Az általa létrehozott hanghullámokkal befolyásolja az ellenfél egyik legfőbb érzékszervét, ezáltal az agyát is, és elhiteti vele, hogy önmagáról klónokat hoz létre. Bár ezek a klónok  a valóságban nem léteznek, - ez elég magas elme szinttel megfigyelhető - a legtöbb áldozat erre sosem jön rá, mielőtt meghalna.
             - "Second Commandment": Azoknak a támadássorozatoknak a neve, amikor  Cavaliere a hanghullámokat fizikai támadásokra használja - ezek leginkább vágások, közeli becsapódások esetén kisebb robbanások.
Kép1 Kép2


Név: A "Mary"-t használja
Nem: Lány
Kor: 22
Jellem: Megszokta, hogy egész életében mások parancsolnak neki, és ez jellemén is tükröződik.
Hűséges, követi a parancsait, és odafigyel feljebbvalójának kívánságaira, ám emellett egyedül sokszor döntésképtelen, határozatlan, és megfelelő irányítás nélkül a képességét sem a legjobb módon használja fel.
Alapvetően kedves, és segítőkész másokkal szemben, nem sokat gondol önmagára, ám ha a parancsai, vagy a bevetés úgy kívánja, könnyű már számára felvenni a könyörtelenség álarcát.
Külső: 165 cm magas, míg súlya 51 kg. Csinos, zöldszemű lány, hosszú szőke hajzuhataggal, akinek arca könnyen mozdul felületes mosolyra.
Általában felszolgálólány ruháját viseli, leszámítva akkor, ha küldetésen van, vagy épp álcáznia akarja magát.
Kép1 Kép2
Képesség:
- Típus: Emitter
- Leírás: - "Save Point": Mary képes bármilyen felületre egy mások számára láthatatlan, apró fehér kört rajzolni, amelyhez aztán hozzákapcsolhat egy személyt. Fontos, hogy a kiválasztott illetőhöz érjen hozzá először, ha végzett a ponttal.
Ezek után hatalmában áll az adott személyt bármikor visszaküldeni a "save point"-ra - fontos, csak térben, nem pedig időben.
Jelen szintjén Mary összesen három pontot képes fenntartani, amelyek közt nem lehet nagyobb távolság öt kilométernél, valamint egy ponttól neki is öt km-re kell lennie, hogy az működésben maradhasson - ebből kifolyólag, ha három "save point" is aktív, a tőle legtávolabbi 15 km-re lehet. (Mary - 5km(1. pont) - 10km(2.pont) - 15km(3.pont) - ezek persze csak a maximális értékeket jelölik).
Egy "save point" egyszer használható fel, ha a hozzácsatolt személy visszaküldésre kerül rá, a pont megszűnik.

Történet:

- Mivel Seir velük még sosem találkozott, a követelményeknél megadott "történet feltétel" nemigen teljesülhetne, de ennek ellenére nem szeretném skippelni a pályázatnak ezt a részét, szóval egy kis bemutatószöveg:

A korábban oly pompás iroda immáron magára öltötte a vér, és a halál színeit.
A tehetetlen, felnyársalt hullák egymásra vetve bámulták korábbi társaikat, mintha kimeredt szemeikkel csak őket hibáztatnák kudarcukért.
Az egyik, még életben maradt terrorista heves ordibálással próbálta meg távol tartani magától a démoni szörnyeteget.
- Nem értem, mit mondd, Mary... - adta társának tudtára a mély, hosszasan visszhangzó bariton birtokosa.
- Semmi különöset, Cavaliere - sama. - mosolygott a szőke lány. -  Csak fenyegetőzik, hogy az istene pokolra küldd, és hasonló zagyvaságok.
- Értem. - a démon egy hirtelen mozdulattal átszúrta palástját a terrorista szegcsontján. - Ha létezik a poklod, ott találkozunk.
Kisvártatva a szörnyeteg túlvilági vonásai eltűntek, ahogy feketés szárnyai, karmai, agyarai, és vérvörös ruhája éteri anyaggá foszlott.
Immáron egy jól fésült, őszhajú férfi igazította meg öltönyét a hullaszagú helyiség közepén.
- Jöhet az utolsó felvonás.
- Igenis, Cavaliere - sama. - a lány meghajolt, majd az iroda sarkához sétált.
Egy alacsony, pocakos alatt kuporgott íróasztalának árnyékában, ám szánalmas menedéke csak eddig volt képes fenntartani a védettség illúzióját.
Mary erősen megragadta az alakot, majd meglepő könnyedséggel az asztal lapjára csapta egész testét.
A férfi tüdejéből minden levegő kiszaladt, ám a lány nem hagyott neki sok időt a pihenésre.
Gyors egymásutánban kétszer arcon ütötte áldozatát, majd saját fejét közelebb nyomta az övéhez, és beszélni kezdett hozzá.
- Hmmm-hmmm. - bólogatott Mary. - Mindent tud, Cavaliere - sama. Tényleg a széf mögött lesz, amiért jöttünk. - mosolygott szélesen főnökére.
- Remek. Szép munka, Mary. Nem is tudom, mire mennék a nyelvtudásod nélkül.
Kisvártatva a két bűnöző már a rejtett széf belsejében sétált, bár ígéreteik ellenére ugyanúgy végeztek a terroristavezérrel.
- Mennyi lopott műkincs. Azta, itt még Egyiptomból is vannak cuccok! - álmélkodott a lány. - És milyen nemes mindez tőled, Cavaliere - sama. Nem a szegény kis-ázsiai ország kormányától lopsz, hanem a terroristáktól, akik a népet sanyargatják.
- Kérlek, Mary... - mosolyodott el az öltönyös férfi. - Nekünk nem számít, hogy a célpont kormányfő, hős, vagy akár egy szuper-bűnöző. Ha valaki birtokolja azt, ami kell nekünk, akkor ellopjuk. Ilyen egyszerű az egész.
- Mmm-mmmm! - bólogatott a szőke lány.
- A helyiek, akiket lefizettem, hamarosan megérkeznek. Készülj, mert miután kipakoljuk ezt a rejtekhelyet, és értékesítjük a holmikat, visszamegyünk Japánba.
- Japán? Óóóó, újra láthatom Kite-kunt. - mosolyodott el Mary. - De pontosan miért megyünk oda? Azt hittem még van pár szervezet az országban, akikhez már biztosan hozzákötöttél jó pár eltűnt műkincset.
- Ruler parancsa. Ebből adódólag biztosan nagy fogás lesz, de ennél többet még én sem tudok.
- Akkor irány haza! - vigyorgott a lány, miközben a fejére próbálta egy ősi fáraó fejdíszét.
Seir
Seir

Posts : 29
Reputation : 3
Join date : 2018. Mar. 12.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 11000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Seir Empty Re: Seir

Témanyitás by Nezu on Csüt. Ápr. 12, 2018 10:58 am

Elfogadva
Nezu
Nezu
Admin

Posts : 98
Reputation : 3
Join date : 2017. Dec. 06.

Character sheet
Játékstílus :
Yen: 99999999

Felhasználó profiljának megtekintése https://bokunoheroacademy.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Seir Empty Re: Seir

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.