Nakai Kotani NJK

Go down

Nakai Kotani NJK Empty Nakai Kotani NJK

Témanyitás by Nakai Kotani on Kedd Szept. 25, 2018 9:45 pm

Név:Hotaka Nakai
Hősnév: Last Hope
"Becenév:" Mester (csak Kotani hívja így)
Nem:férfi
Kor: 54 (42 éves korában veszi magához Kotanit)
Foglalkozás: Hős (visszavonult), pszichológus  (civil foglalkozás)

Kinézet: Hotaka egy nagydarab, enyhén kreolosabb bőrű középkorú férfi, fehér hajjal és világos szemekkel. Körszakálla akárcsak a haja, már szintén fehér. Viselete a legtöbb eseteben formális és igényes, ez megfigyelhető mind a civil életében, mind hősként. Amikor a képessége bekapcsol, akkor az adott területen aranyszínű csíkok jelennek meg.

Nakai Kotani NJK Deus_c10


Jellem: Hotaka, impozáns termete ellenére egy végtelenül kedves, gyengéd és türelmes ember, aki azonban ha kell vérmes elszántsággal lép fel azért, ami helyesnek vél, és olyankor birka türelme is nagyon hamar elszáll. Korábbi traumák egész sora tépázta már meg a lelkét, de még így is ő az a személy, akire bármelyik bajba jutott vagy kétségbeesett ember számíthat.

Quirk: Last Hope /Mutáció/
Hokata képessége egy rendkívül gyors önregenárció, ami akár pillanatok alatt képes meggyógyítani az akár életveszélyes sérüléseket - emiatt Hotaka kiváló mentőakciók vagy  túszdrámák esetén. Hátránya, hogy a képesség rengeteg energiát felemészt, így naponta majdnem saját súlyának megfelelő tápanyagot kell bevinnie a szervezetébe, továbbá ahogy idősödik, úgy csökken fokozatosan képességének hatóereje.
Nakai Kotani
Nakai Kotani

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 2018. Jun. 22.
Location : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.