Maki Yori

Go down

Maki Yori Empty Maki Yori

Témanyitás by Maki Yori on Kedd Jún. 05, 2018 11:19 pm

Adatlap

Név: Maki Yori
Becenév/Hős név: Bakeinu, Monster
Nem: Fiú
Foglakozás: Ipari alpinista
Kor: 18
Osztály/Specializáció: Bűnöző

Kinézet:

Százhetvenhat centiméter és hatvan kilogramm körüli, sportos testalkatú fiatal fiú. Tarkóig érő, félgöndör barna haja van, általában kócos, problémás, a szüleinek viszont nem fűlik a foga a katonásan rövidhez. A szemei barnák, tekintete általában unott, nyugodt, hideg. Az arca kissé idősebbnek néz ki a koránál, általában többet saccolnak egy-két évvel, és mivel érzelemmentesnek tűnik, nehéz leolvasni róla bármit is.
Az öltözködése helyzettől függ, de kedveli a lenge, levegős, egyszínű ruhákat, viszonylag egyszerűnek mondható.
Átváltozva általában változtat az alap mimikáján, illetve másképp nem csinál illegális dolgokat, mivel egyszerűen az alak miatt nem ismerik fel.

Jellem:

Ellentmondásos; vad, de mégis fegyelmezett, jó szándékú, de mégis vérszomjas, nyitott, de izolált, autonóm. Önálló személy, megvannak az átlag szociális készségei, önbizalma, leleménye, intellektusa, elővigyázatossága. Kezdetben mindig udvarias, aztán aszerint változik meg, hogy az adott személy hogyan reagált rá, így lehet akár szokásosan udvarias, tisztelettudó, vagy pedig bunkó, tiszteletlen. Nagyon könnyen kezeli a stresszt, mivel általában a tudatalattijában marad egészen a következő átalakulásáig, mikor le tudja vezetni a dühét, frusztrációját, és el tudja engedni magát.
A begyakorolt színjáték miatt, csak nagyon enyhe jeleit adja a vadságnak és erőszakosságnak, s csak kevesen veszik észre, hogy valójában milyen ember. Állatias, vérszomjas, viszont kedves és zárkózott, konstans stresszel társaságban, amit az állatias része minduntalan lenyugtat, az erőszakosság és a jó szándéka folyamatos konfliktust okoz, mivel nem szadista. Nem tudja összeegyeztetni a kettőt.
Az igazság érzete cinikus, szkeptikus. A szemében az egész hős-bűnöző konfliktus nem több érdekharcnál, de előírt elköteleződéssel. A brutalitást pedig sosem tagadta meg magától, végül is az élete részét képezte, ebbe nevelkedett bele, viszont sosem a másik fél szenvedését keresi, sokkal inkább kezdetben is az elpusztítását, megölését. Gyorsan és biztosan.

Quirk:

Név: The Wild Inside
Típus: Transzformáció
Leírás: A quirkje lehetővé teszi számára, hogy egy szörnyeteg alakját vegye fel, melyet különböző állati tulajdonságok összessége jellemez, ugyanakkor megőrzi a gazdatest humanoid jellemzőit, végül több ugyanolyan domináns jellemző felerősíthet bizonyos tulajdonságokat (pl.: ha több nagy, erős állat génjeit olvasztotta magába, nagyobb és erősebb lesz, mintha csak az egyiket venné magába). A tulajdonságok lehetnek új vagy módosult végtagok (pl.: farok), élesebb vagy új érzékszervek, vagy egyszerűen a testtel és az emberi alakkal együtt erősödő fizikai jellemzők (ha nagy termetű átváltozva, de emberi alakban gyenge, csak felborítja a kocsit, nem eldobja).

Korlátok:
A jellemzőket csak állati génállományokból tudja megszerezni, és minél fiatalabb egyeddel dolgozik, minél fiatalabb és erősebb szülőktől, átalakulva annál intenzívebben fog megnyilvánulni.
Asszimilálhat olyan állatokat, melyeknek bizonyos tulajdonságai vagy erősebbek az addigiaknál, így azok válhatnak dominánssá, vagy pedig az alul használat miatt elcsökevényesednek, kiválnak az alakból (pl.: ha szárnyai vannak, de nem tudják megemelni a testet, egy idő után elenyésznek).
A tulajdonságok ugyanakkor nem csak biológiaiak, hanem pszichológiaiak is lehetnek, így az elnyelt állatok bizonyos viselkedési elemei is változtathatják, illetve a Szörnynek is különálló ösztönei, viselkedése van, ami szintén változik.
Végül: a használóra enyhén hatással lehet az szörnyalakban bekövetkezett változás, például erősödhet a fogazata, a gyomra, élesedhet a szaglása, agresszívabbá válhat, vagy könnyebben észreveszi a gyengéket, a bizonytalanokat, esetleg éppen az agresszívabbakat.

Tulajdonságok

Erő: D
Elme: D
Kitartás: D
Mozgékonyság: C
Ügyesség: E
Irányítás: E

Felszerelés
Spoiler:


Játékok
Spoiler:


Pénzügy
Spoiler:

Előtörténet: +10.000 Yen
Maki Yori
Maki Yori

Posts : 22
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.