[Ismerkedős]Csak egy szokásos nap a kórházban (Aritme&Shadow)

 :: Játéktér :: Tokió :: Koto

Go down

[Ismerkedős]Csak egy szokásos nap a kórházban (Aritme&Shadow)

Témanyitás by Shadow Broker on Hétf. 12 Márc. 2018 - 23:14

Lassan nem is számolom az éveket, hogy pontosan mennyi idő telt el azóta, hogy megtudtuk apum diagnózisát. Tüdőrákban szenved. Nem is tudom mi mást kell tudni róla, mint azt hogy életveszélyben van tulajdonképpen minden nap.
Ma van az a nap amikor el kell vinnünk a JFCR központba, hogy a szokásos havi kontrollon részt tudjon venni. Öcsém mint eddig mindig sajnos dolgozik, így egyedül kísérem őt el a helyre, de legalább ilyenkor kettesben tudok Johnnal apámmal lenni.

Alig tíz percig vártunk érkezés után, hiszen a megfelelő zsebbe csepegtettem egy kis pénzt már jóideje folyamatosan, így apukám jópár órás vizsgálata elkezdődött.

A folyósón üldögéltem az egyik széken, a kísérőket elengedtem ebédelni, én pedig előre dőlve tédemre támaszkodva merültem gondolataimba.

Anno elmentem külföldre és az egyik cégnek hála sikerült a legjobb kezelésre apámat bejuttatni, a legjobb orvosokat idehivatni, de mégis bennem van a félsz.
Ott gubbasztottam kitudja mennyi ideje, mikor a magány és érzelmeim eluralkodtak rajtam, és akaratlanul is de játszani kezdtem az erőmmel, ami tulajdonképpen délibáb hatást keltett a földön.

Észbekaptam és hátradőltem, majd fogaimat összeszorítottam egy pillanatra. Nevetni támadt kedvem, amit nem is tartottam vissza. Sajnos ez kicsit hangos lehetett, ugyanis páran nézni kezdett engem, de nem mert eddig odajönni hozzám senki, esetleg most...
avatar
Shadow Broker

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 08.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 10000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 :: Játéktér :: Tokió :: Koto

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.