[Ismerkedős]Elsa & MisaM - Csodadiák - Avagy nagy nap, kis szünettel.

Go down

[Ismerkedős]Elsa & MisaM - Csodadiák - Avagy nagy nap, kis szünettel.

Témanyitás by Misa Misaki on Hétf. Márc. 12, 2018 6:13 pm

A reggel a szokásos rutinnal kezdődött, akkor még senki nem számított arra, hogy a mai nap egy meglepetést tartogat számunkra. Az első óra kezdődhetett meg, amikor mi már a helyünkön ültünk és vártuk a tanár úr betoppanását. A csengőszó után halk duruzsolásba kezdett az osztály többsége, mivel az efféle késések egyáltalán nem voltak jellemzőek a tanárokra. A csacsogásban elmerülő osztályt közel tíz perc késés után megjelenő személyek törték meg, ugyanis a tanárúr oldalán egy velünk egykorú, szőke lány sétált be. Pár szót kért az oktató tőle, bemutatkozás gyanánt, miután felkonferálta őt. Addig mindannyian csendben hallgattuk végig. Közben a igyekeztem nem bámulni, de azért megnézni a jövevényt. Szőke haj, europid arcszerkezet, utóbbit nem sűrűn látni japánban, olyat meg végkép, aki nem már itt született, vagy nagyon fiatalon került hozzánk. Első pillanatra rengeteg kérdés futott át az agyamon. Az osztálytitkárunk a héten beteg lett, így a mai nap nem volt, aki helyettesíteni tudta volna. Így miután fel lett téve a „nagy” kérdés, elsőként tettem fel a kezem, és meg is kaptam a jogot. Én leszek ma személyes titkársága és testőrsége Miss. Elsa Von Atmark-nak, aki leginkább egy disney hercegnőre emlékeztetett. Viszonylag távol volt szabad hely tőlem, egy sorral és két paddal mögöttem. Már az óra vége előtt, hátrafordultam egyszer, hogy „ellenőrízzem” felelősségem meglétét, majd amikor ki is csengettek, oda szökkentem mellé.
- Szia, a nevem Misa. – Hajoltam meg illedelmesen.
- A mai nap én foglak körbevezetni az iskolában, a hálókörzetekben és hozzám fordulhatsz, ha bármi kérdésed van. – Talán picit hivatalosra sikeredtem, de lényegében ennyi volt, amit közölni szerettem volna.
- Ajánlom, látogassuk meg a kajáldát. Korábban van reggeli, mert utána ikeróráink lesznek. - Biccentettem kissé félre a felsőtestemet, az ajtó irányába.
- Hoztál magaddal reggelit, vagy irány a büfé? - Tettem még fel egy lényegi kérdést.
avatar
Misa Misaki

Posts : 43
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős]Elsa & MisaM - Csodadiák - Avagy nagy nap, kis szünettel.

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Hétf. Márc. 12, 2018 7:33 pm

Meglepően nagy tömeg fogadott az akadémia területére lépve. Egy pillanatra meghűlt benne ma vér. Ennyi embert még életemben nem láttam iskola udvaron. Két napja vagyok itt de még mindig letaglózó az itt lévő nyüzsgés. A tömeg mellett vizslató szempárokba is bele futottam. Csak most tűnt, fel hogy itt mennyire kirívó a magasságom. Az utcán viszonylag sok velem egy magas emberrel találkoztam így nem tűnt fel a dolog. De itt a saját korosztályomban nagyon is kiemelkedek a tömegből. Miután átverekedtem magam a tömegen, meglepődve konstatáltam, hogy milyen pontosan sikerült beérnem. Három kerek perccel hamarabb a tervezettnél. Így összességében 5 perccel a megbeszéltek előtt. Örömmel konstatáltam, hogy az itteni vonatra ténylegesen lehet számítani. Türelmesen kivártam a megbeszélt időpontot. öt másodperccel később pedig bekopogtam. Az igazgató úr hívott be. Pár mondatot váltottunk mire megérkezett az osztályfőnököm akivel végül elindultunk a leendő osztály felé. A rövid és tartalmas felkonferálás után a bemagolt etikettnek megfelelően meghajoltam.
-A nevem Elisa Von Altmark. Németországból jöttem a cserediák program keretein belül az Elsőrendű-Állami-Quirk-Gondozó és tehetségfejlesztő Intézetének északi kirendeltségé alá tartozó, Müncheni, emelt fokozatú, speciális képzést és gondozást biztosító szakágának 2+12 osztályos állami oktatási intézményének 8. évfolyam A osztályából.
Miután ezt eldaráltam, tartottam egy lélegzetvételnyi szünetet.
-Örvendek a találkozásnak.
Egy mosollyal nyugtáztam a bemutatkozást és a tanárra néztem. Ha megadta a jelet, biccentettem és helyet foglaltam egy szabad asztalnál. Csöndben kipakoltam a füzetet, tollat, vonalzót, radírt, hegyezőt. Szépen elrendezve egymástól egyenlő távolságra. Felcsaptam a füzetet és figyelmemet a tanárra szegeztem. Nem törődve a rám szegeződő szempárokkal. Valaki megkísérelt szóba elegyedni de az első pisszegésre mutató ujjamat mutattam felé morcos arckifejezéssel. Jelezvén, erre most nem vagyok vevő. A szünetben a helyettes osztály felelős jött oda hozzám. Révén az órának vége volt, széles és kedves mosollyal fogadtam.
-Örvöndek Misa!
Érdeklődve hallgatom végig.
-Ó! Nagyon rendes tőled. Köszönöm de én...
A mosoly az arcomra fagyot. Jobb szemem alatt megrándult párszor az a bizonyos izom ahogy meghallottam, hogy nem lesz lehetőségem a 2. óra után reggelizni. Nem így terveztem a napot. Megköszörültem a torkom.
-Rendben. Menjünk a büfébe.
Felálltam a padból és vártam hogy mutassa az utat. A folyosón felzárkóztam mellé. Különös érzés volt magamon érezni ennyi figyelő és csodálkozó szempárt. Nem mondanám, hogy feszélyezett, valahol inkább imponált a dolog. Önkénytelenül is megmosolyogtam néhány döbbent arcot. Rövid csöndet követően Misa felé fordultam.
-Misa ugye? Téged mi vitt a hősi pályára?
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 22
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős]Elsa & MisaM - Csodadiák - Avagy nagy nap, kis szünettel.

Témanyitás by Misa Misaki on Szer. Márc. 14, 2018 2:33 pm

Elsa, az új lány. Tanár úr felkonferálása után, szinte egy levegőnek tűnt a monológ ami elhagyta a száját és a felét meg sem tudtam jegyezni. Két momentum ragadta meg a fülemet. Az egyik, hogy német a másik pedig, hogy „A”-osztály. Meg voltam győződve, hogy az efféle besorolások ekvivalens mindenhol. Miután ő leült, megbeszéltük, hogy ki fogadja gondozása alá venni a jövevényt és szerencsémre rám esett a választás. Izgatottan vártam az óra végét és végre odaléphettem hozzá.
Bemutatkoztam, és köszöntöttük egymást, én meg is hajoltam.
Elmondtam neki az elkövetkező nap kisebb dolgait, amit rendkívül rosszul viselt, bár… lehet a németeknél gyakori betegség az idegösszeroppanás apróbb megnyilvánulásai, így nem mertem felhozni neki, nehogy bármiféle fájó pontra lépjek. Az akadályokat viszont jól vettük, hiszen a következő állomásunk a büfé lesz. Amikor felállt mellettem a székről, akkor tűnt csak fel, milyen aprócska porszem is vagyok mellette. Közel két fejjel alacsonyabb és még vékonyabb is. Ajkaimat összepréseltem a „torony”  előtt, ilyen magas lánnyal én még nem találkoztam. Reméltem legbelül, hogy ényleg az, bár az uniform szoknyáját viseli, mégis furcsállottam az érzést, hogy ő egy nő, pedig az volt. Minden külső tulajdonsága azt sugallta, csak a masszivitása nem. A gondolatok picit összezavartak, és a kérdése rángatott vissza a járókelők közé. Megköszörültem a torkom.
- Igen. Az ember és környezetszeretet. – Egyszerű és megkapós válasz, ami mindent lefed, de mégsem mond… szinte semmit. Ezt hívják talán, klisésnek… vagy, ami jobb kifejezés rá, a közhely.
- Jobbra van a női mosdó, de a folyosó végén lévő. – Emeltem az előttünk lévő irányba, kissé balra húzva.
- A bal oldali jobb, ott kevesebb osztály van, és ritkábban is járnak. – Adtam egy praktikus tanácsot neki, miközben haladtunk előre.
- A büféhez erre. – A folyosó végén lekanyarodtunk jobbra, majd a lépcsőn lehaladtunk a földszintre, onnan pedig egy szűkebb, de már zsúfolásig telt folyosóra.
- Fhuu – Fújtattam, meglátva a tömeget, majd elkalandoztam, hogy Elsaval előrébb lehetne törni, elvégre máris olyan mint egy hegyomlás, legalábbis mellettem. Beálltunk a sor végére, ha ő is úgy gondolta.
- És téged? Tényleg, ahonnan jöttél tényleg kézzel öltök medvéket? – Próbáltam beszélgetésbe elegyedni. Mivel a sor lassan haladt, így volt időnk bőven. Többen megbámulták, ami… bevallom picit zavart, de előnyt tudtam belőle kovácsolni. Közel húzódtam hozzá, hogy jól lássák: igen, vele vagyok. Valamint mosolyogtam és bólogattam minden szavára, méghozzá látványosan. Nyilván figyeltem is rá, elvégre most az én felelősségem a lány közénk „nevelése”.
avatar
Misa Misaki

Posts : 43
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 03.

Character sheet
Játékstílus : Hardcore
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős]Elsa & MisaM - Csodadiák - Avagy nagy nap, kis szünettel.

Témanyitás by Elisa Von Altmark on Kedd Márc. 20, 2018 6:46 pm

Nagyon de nagyon sokszor hallom ezt az emberektől, hogy ők csak a természetért, meg az emberekért akarnak hősök lenni, nem érdekli őket a hírnév és a vagyon. Ha ez így lenne, nem emlegetnék a "miért nem"-eket. A hanghordozásukból is kiszűrődik ez a sablon jelleg. De ez a lány más volt.
~Érdekes...
Fut végig rajta tekintetem. A mosdó helyét igyekszem memorizálni és fejbiccentéssel jelzek Misa-nak, hogy tudomásul vettem az információkat. Alig haladunk tovább, bele ütközünk a hatalmas embertömegbe.
-Wunderbar...
Szakad ki belőlem ahogy elhűlve nézek végig a helységen. Beálltunk a sorba, ekkor egy lépéssel közelebb léptem Misa-hoz. Kérdésére a hitetlenkedés és a nevetés egy groteszk vegyülete rajzolódott ki az arcomra. Nálunk is bevett szokás az oroszokról azt hinni, hogy medvén lovagolnak, vagy azt eszik... De az hogy ezt képes volt ilyen ártatlanul megkérdezni, azt nem tudtam hova tenni. Végül felkacagtam a kérdésen. Miután kaptam levegőt felemeltem a kezem és a markomba néztem. Éreztem ahogy a benne feszülő energia koncentrálódni kezd.
-Ha választhatok, hogy segítek, vagy ártok az embereknek, inkább segítenék rajtuk. Megakarom tanulni, hogy a medveölő kezemet miként használhatom jóra.
Ökölbe szorítom a kezem és igyekszem vissza egyengetni az energiát az egész kezembe. Lassan de biztosan feltűntek ismét a figyelő szemek. Magabiztosan mosolyogtam, nem egy-egy embernek, hanem a tömegnek. Misa keze után nyúltam és megpróbáltam belé karolni. Egy lépéssel még közelebb léptem hozzá. Egészen hozzá simultam. Figyeltem a tömeg reakcióját, hátha feladnak a bámészkodással ha látják, hogy esetleg foglalt vagyok. Fél szemmel figyeltem Misa-chan-ra is vevő e a kis közjátékra.
avatar
Elisa Von Altmark

Posts : 22
Reputation : 1
Join date : 2018. Mar. 11.

Character sheet
Játékstílus : Normál
Yen: 5000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Ismerkedős]Elsa & MisaM - Csodadiák - Avagy nagy nap, kis szünettel.

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.